top of page

HÖKÖPINGE SKOLA.

Hököpinge Skola i Vellinge har tagit inomhusmiljön till en ny nivå genom att samarbeta med The Faux Original för att skapa en grönskande atmosfär i sitt auditorium. Med leverans av imponerande 4 meter höga konstgjorda träd har The Faux Original förvandlat skolans samlingsplats till en oas av natur och lugn.

Auditoriet på Hököpinge Skola är en central plats där elever ofta samlas för gemensamma aktiviteter och evenemang. Genom att integrera de stora konstgjorda träden från The Faux Original har skolan skapat en inbjudande och avslappnad miljö där eleverna kan umgås och trivas.

The Faux Originals konstgjorda träd imponerar inte bara med sin imiterade storlek utan också med enastående detaljrikedom och realism. De skapar en visuell effekt av en frodig utomhusmiljö, trots att de befinner sig inomhus. Skolans auditorium har förvandlats till en plats där grönskan ger en positiv inverkan på elevernas välbefinnande.

Detta samarbete mellan Hököpinge Skola och The Faux Original exemplifierar hur konstgjorda växter kan användas för att skapa en stimulerande och naturlig inomhusmiljö. Eleverna kan nu njuta av en härlig och avkopplande atmosfär där lärande och gemenskap flätas samman under de storslagna konstgjorda träden.

IMG_1793.jpg
IMG_1792.jpg
bottom of page