top of page

LYKO.

LYKO, den framstående e-handlaren inom skönhet och hårvård, har tagit steget in i den fysiska världen genom att öppna sin flagship store i Stockholm. För att skapa en inbjudande och grön atmosfär valde LYKO att samarbeta med The Faux Original och integrera deras konstgjorda växter i den storslagna butiken.

I denna imponerande satsning ville LYKO inte bara erbjuda sina kunder en unik shoppingupplevelse utan också föra in element av natur och grönska. The Faux Originals konstgjorda växter blev det perfekta valet för att uppnå detta mål. Stora träd och små växter placerades strategiskt för att skapa en känsla av grönska och lugn i hela butiken.

Detta samarbete mellan LYKO och The Faux Original framhäver inte bara det visuella intrycket utan också den professionella och smidiga processen bakom projektet. LYKO, känt för sitt engagemang för hög kvalitet, fann i The Faux Original en partner som delar deras vision och levererar konstgjorda växter av exceptionell kvalitet.

Resultatet av detta samarbete är en flagship store där skönhet och grönska förenas. Kunder som kliver in i LYKO:s butik möts inte bara av premiumprodukter utan också av en inbjudande och naturligt inspirerad miljö. LYKO och The Faux Originals gemensamma insats illustrerar på ett vackert sätt hur konstgjorda växter kan förvandla och förbättra detaljhandelsmiljöer på ett elegant sätt.

bottom of page