top of page

Mandir Media.

The Faux Original har ännu en gång visat sitt kunnande genom att förvandla Antonija Mandirs kontor till en grön oas med sina konstgjorda växter. Den folkkära influencern delar öppet att hennes gröna tumme inte är den bästa och väljer därför konstväxter från The Faux Original för att ge sitt arbetsutrymme liv och skönhet.

Antonija Mandir, känd för sin ärlighet och humor, delade entusiastiskt med sina följare på YouTube om sitt senaste inredningsprojekt med The Faux Original. I en video betonade hon att hennes förmåga att hålla växter vid liv är begränsad och att konstgjorda växter var det självklara valet för att skapa en levande atmosfär i sitt arbetsutrymme.

Den folkkära influencern hyllade The Faux Originals konstväxter för deras otroliga realism och imponerande utseende. Hon beskrev dem som äkta och maffiga, vilket ger hennes kontor en känsla av friskhet och naturlig skönhet utan krav på skötsel.

Med Antonija Mandirs entusiastiska rekommendation blir The Faux Originals konstgjorda växter inte bara en praktisk lösning för dem med en mindre gröna tummar, utan också ett stilfullt och trendigt val för att skapa en grön oas i arbetsutrymmet. The Faux Original fortsätter att leverera konstnärlig inredning som går bortom förväntningarna och ger liv åt olika miljöer på ett underhållsfritt sätt.

bottom of page