top of page

Fyrishov Äventyrsbad 2023.

I en upphandling för Fyrishov Äventyrsbad och Uppsala Kommun utmärkte sig The Faux Original och vann inte bara på grund av deras konkurrenskraftiga priser utan också för deras professionella arbetsmetoder. Detta samarbete ledde till en grön och uppdaterad badmiljö med skräddarsydda lösningar.

The Faux Originals engagemang och prisvärda erbjudande gjorde dem till det naturliga valet för Fyrishovs äventyrsbad. Genom att kombinera ekonomisk hållbarhet med högkvalitativ design har de skapat en vinnande kombination för detta projekt.

Den professionella arbetsmetoden från The Faux Original framträdde tydligt under hela processen. Samarbetet med olika delar av kommunen var en nyckelfaktor som möjliggjorde en smidig och effektiv implementering av de konstgjorda växterna. Det resulterade i en enhetlig och estetiskt tilltalande miljö inom äventyrsbadet.

Resultatet av detta samarbete är ett grönt paradis inom Fyrishov Äventyrsbad, där varje konstgjord växt är skräddarsydd för att passa perfekt in i badets unika atmosfär. The Faux Original har inte bara förvandlat utseendet på äventyrsbadet, utan har också bidragit till en mer hållbar och underhållsfri inomhusmiljö.

Det framstående arbetet och den prisvärda lösningen från The Faux Original har gjort dem till en pålitlig partner för Fyrishov Äventyrsbad och ett exempel på hur kreativ inredning kan förvandla och förbättra offentliga platser.”

IMG_6442 2.JPG
IMG_6970 2.JPG
IMG_6965 2.JPG
bottom of page